VÄLKOMNA

BAM 2020

Linköpings Universitet, Campus Norrköping


Vad är BAM?

BAM är byggnadsingenjörernas arbetsmarknadsdagar vid Linköpings Universitet, Campus Norrköping. Syftet med dessa dagar är att studenter vid byggnadsingenjörsprogrammet, företag samt organisationer på arbetsmarknaden ska kunna träffas och diskutera framtiden gällande jobb, examensarbete m.m.

BAM är uppdelat i olika dagar där föreläsningar sker under en period innan mässa och mingel

Föreläsningar

Lunchföreläsningar. Dessa hålls av företag som kommer att finnas med under mässdagen och här förklarar de mer om sitt företag och vad de kan erbjuda er. Här har ni en ypperlig chans att lära er mer om företagen.

På de föreläsningar som hålls under luncherna kommer det att delas ut gratis matlådor till de 50 första personerna som anmäler sig, så se till att anmäla er snabbt! Anmälan sker här på hemsidan och länkarna hittar ni på startsidan. Anmälan till respektive lunchföreläsning kommer att öppna ett par dagar innan föreläsningen äger rum.


Mässa

 Här finns möjlighet för företag att visa upp sig och få kontakt med studenter. Studenter har möjlighet att lära sig mer om de olika företagen och vara med på roliga tävlingar!

Mingel

Mer info kommer.

BAM

Copyright © BAM-gruppen 2020.

Alla rättigheter förbehållna