VI VÅGAR VISA VÄGEN

När du jobbar med oss på Stångåstaden och Studentbostäder finns du mitt i händelsernas centrum när Linköping utvecklas för att möta framtiden. Oavsett din roll inom företaget får du chansen att utvecklas och varje dag bidra till nytta och glädje för våra kunder, för staden och för samhället som helhet.

Vi vågar visa vägen mot en hållbar framtid

Stångåstaden ska vara ett föredöme bland bostadsbolag i Europa. Inte minst när det gäller mångfald och hållbarhet - såväl social och ekonomisk som miljömässig.

Tillsammans med kunder och andra intressenter hjälps vi åt att tänka och agera för att minska vår miljöpåverkan, och med gemensamma krafter skapar vi trygghet så att alla människor, oavsett generation eller kultur, kan känna sig välkomna hem. Och välkomna till jobbet.

Vi ger dig möjlighet att växa

Hos oss får du uppmuntran och stöd när du vill ta nya steg i din personliga utveckling och karriär. Blandningen av ung talang, rejäl erfarenhet och massor av nyfikenhet gör Stångåstaden och Studentbostäder till spännande arbetsplatser. Som student erbjuder vi dig både praktik och exjobb. Efter avslutade studier är du välkommen att söka vårt traineeprogram.

Är vi rätt för varandra? Gå in på www.stangastaden.se och gör vårt värderingstest!