Välkommen till Erlandsson! Nyckelorden som kännetecknar byggföretaget idag är kunnande, förtroende och effektivitet. För oss på Erlandsson Bygg i Mellansverige är det något som sitter i sedan generationer tillbaka. Vi är kända för att vara det lokala företaget med de korta beslutsvägarna – men med det stora bolagets resurser. Den vägen tänker vi fortsätta på! Vi känner oss stolta över att vara ”Erlandssonare”. Våra portar är alltid öppna för dig.

Habitek är en varm och vass aktör inom Bygg, Utemiljö och Fastighetsförvaltning. På byggsidan är vi ett specialistföretag inom nyproduktion och anpassning/ROT. Vi arbetar huvudsakligen i Storstockholmsområdet där vi bygger nytt, bygger om och renoverar. Hos Habitek får du möjlighet att växa och ta dig an mer utmanande arbetsuppgifter. Vi satsar på våra medarbetare och för oss är internutbildning, låg personalomsättning och hög trivsel tillsammans med aktivt ledarskap självklart. Välkommen!

Väx med oss!
Linköping - Sveriges femte största kommun – växer så det knakar! Vi planerar för att på sikt bli en storstad med 250 000–300 000 invånare. Det är vi, medarbetarna i kommunen, som utvecklar framtidens Linköping. Bygglovskontoret är en mycket viktig del i utvecklingen och nu finns chans att göra exjobb hos oss. Välkommen att besöka oss på mässan, så berättar vi mer!

Magnolia Bostad utvecklar nya bostäder, vårdboenden, hotell och studentboenden runt om i landet. Vi engagerar oss även på orter där vi bygger, genom att stödja lokala tjejfotbollslag. I Norrköping är vi stolta sponsorer till Lindö FF Dam. Våra kontor finns i Stockholm, Göteborg, Norrköping och Helsingborg – och vi är ständigt på jakt efter nya talanger. Välkommen! Läs mer på magnoliabostad.se och följ oss gärna på Instagram @magnoliabostad

Norrköping är en stad i förvandling. Stadens silhuett med byggkranar skvallrar om hur Norrköping växer så det knakar. Vi planerar att bygga 15 000 bostäder runt i kommunen fram till 2035. I Inre hamnen skapas en härlig stadsmiljö med en blandning av bostäder, arbetsplatser och besöksmål: badplatser, småbåtshamn och nya kanaler kommer att sträcka sig in i området och ge en skön vattenkontakt i stadsdelen Vill du också vara med och skapa Norrköpings framtid? Välkommen till oss så berättar vi mer!

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 53 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger.

Pontarius är en samhällsbyggnadskonsult som integrerar affärsutveckling, finans, juridik, management och teknologi. Vi drivs av en passion av att förbättra resultat och prestanda för våra kunder; både på organisationsnivå och för de produkter och tjänster som de erbjuder. Med ett holistiskt synsätt använder vi oss av kompetenser från flera olika områden för att få bredast möjliga insikt och kunskap i planering, genomförande och uppföljning av projekt.

Riksbyggen utvecklar och förvaltar bostadsområden. Vi är en av Sveriges största fastighetsförvaltare och har både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi är 3 000 medarbetare över hela landet. Byggprojektledare, förvaltare, ekonomer, fastighetsskötare och mycket mer. Hos oss ska alla känna sig välkomna. Vi bygger för alla och vill ha samma mångfald inom företaget. Så välkommen till oss, vem du än är. www.riksbyggen.se/jobbahososs

SEFAB levererar tjänster i form av både traditionell byggentreprenad och partneringprojekt. Bolaget bildades 1997 och har idag 160 anställda. 2019 pekar mot en omsättning på ca 900 MSEK. Verksamheten, som sträcker sig från Småland upp till Stockholm men huvudsakligen i Östergötland och styrs från huvudkontoret i Norrköping. Vi ingår i en koncern som omfattar, förutom byggbolaget, fastighetsbolaget Vidur samt uthyrningsbolaget Evakurent. Vi jobbar ständigt utifrån våra ledstjärnor: Engagemang, Ordning och reda och Pålitlighet.

Specialfastigheter är Sveriges ledande fastighetsbolag inom säkerhet. Vi äger, förvaltar och utvecklar många av landets säkraste fastigheter; kriminalvårdsanstalter, domstolsbyggnader, polis- och försvarsfastigheter. I våra fastigheter bedrivs verksamhet som ställer höga krav på vår kompetens, sekretess och affärsmässighet. Vi kan erbjuda dig intressanta utmaningar och utveckling inom bland annat projektledning, driftteknik, miljö och ekonomi – och en unik inblick i verksamheter med ett nationellt säkerhetsintresse. Välkommen till en värd full av möjligheter!

Structor Östergötland AB är ett specialistföretag med fokus på projekt- och byggledning samt kontroll och besiktning inom bygg-, installations- och anläggningsprojekt för näringsliv och allmännyttig verksamhet. Vi är projektledare och besiktningsmän med lång erfarenhet från både entreprenör- och beställarledet, vilket ger oss den inställning, attityd och kunskap som krävs för att ro våra uppdragsgivares projekt i hamn. Structor Östergötland AB bildades hösten 2002 och har kontor i Norrköping. https://www.structor.se/

Sveriges Ingenjörer välkomnar dig till vårt unika nätverk med 153 000 ingenjörsmedlemmar. Som medlem erbjuder vi dig stöd och verktyg med allt från cv- och LinkedIn-granskning, karriärcoachning och intervjuträning. Ta även del av landets bästa lönestatistik, digitaltidningen Ny Teknik, samt aktiviteter som hålls vid just ditt lärosäte. Dessutom har du möjlighet att teckna förmånliga försäkringar och du har tillgång till experthjälp om något skulle gå snett på sommar- eller extrajobbet.

Börja som trainee på Svevia och bli en del av något ännu större. Som specialister på att bygga och sköta om vägar och infrastruktur bidrar vi till ett gemensamt samhällsbygge. I dag är vi Sveriges ledande driftentreprenör och ett av de största väg- och anläggningsföretagen i landet.

Vill du bli en av våra nya traineer, med start hösten 2020? Gör en intresseanmälan redan nu på svevia.se/trainee

På Trafikverket hittar du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter. Vi utvecklar, moderniserar och rustar upp Sveriges infrastruktur och bidrar till att göra Sverige ett närmare. Ostlänken mellan Järna och Linköping är den första delen av nya stambanor för höghastighetståg som ska knyta ihop storstadsregionerna Stockholm, Göteborg och Malmö. Satsningen lägger inte bara grunden för fler klimatsmarta resor, de nya spåren avlastar de gamla och det kommer att ge en förbättrad regiontrafik och möjlighet till fler godstransporter på järnvägen.

Unionen student är för dig som studerar något som är relevant till den privata sektorn. Vad vi erbjuder er är massa med karriärsförmåner, stipendier och coachning! Vi har CV-granskning, Intervjuträning eller Löneförhandling - allt för att förbereda dig för just den tjänst du vill ha med rätt förmåner! Vi erbjuder förmånliga rabatter på dina försäkringar och pengar tillbaka för din kurslitteratur, allt för att göra din tid som student så behaglig som möjlig och även för att se till att övergången från studier till ditt yrkesverksamma liv ska bli så smidig som möjligt. Välkomna förbi vår monter så ses vi!

Åhlin & Ekeroth Byggnads AB är en resursstark heltäckande aktör inom bygg-, byggservice- och marksektorn i Östergötland. Med ägare, ledning och medarbetare som bor i närområdet är vi ett konkurrenskraftigt lokalt alternativ till de allra största rikstäckande byggföretagen. Vi är övertygade om att vi genom god laganda och hög kvalitet i våra uppdrag skapar en arbetsplats där vi trivs, utvecklas och har KUL på jobbet.