Sugen på att visa vad du går för? Peppad inför att testa olika roller och se hur det fungerar i verkligheten? Redo att kicka igång din karriär? Bara du sätter gränserna. Välkommen till NCC.

NCC är ett bygg-och fastighetsutvecklingsföretag, men vi stannar inte vid CAD-ritningar, armeringsjärn och betong. Vi ser längre än så. Vad vi gör idag påverkar morgondagen, och bidrar till hur vi kan göra framtiden bättre och mer hållbar.

Ingen är bäst på allt. Du har inte 30 års erfarenhet men de människorna finns redan på NCC, redo att möta dig så ni kan lära varandra. Vi begär inte att du ska veta det de vet. Din uppgift är att komma in med nya ögon och tillföra det du kan. Att som nyutexaminerad veta vart man ska börja kan vara svårt. Via våra Traineeprogram erbjuder vi dig att prova olika roller inom bland annat anbud/kalkyl, arbetsledning och inköp. Målet är att du hittar vad som passar dig, och vad som gör att du bidrar till att vi är ännu bättre imorgon. Vi är ett lag som behöver alla spelare. Olika egenskaper men med ett gemensamt mål. Vill du vara med?


Fortfarande nyfiken? Vi finns där du finns.

Följ NCC Sverige AB på:

Facebook
LinkedIn
Twitter
Instagram