Vad är BAM?

BAM står för ”Byggnadsingenjörernas arbetsmarknadsdagar” och är ett event som löper över två veckor. Syftet är att knyta kontakter mellan byggnadsingenjörsstudenter och näringslivet. Vi anordnar en mässa där ni som företag får chansen att möta studenterna och förbättra era rekryteringsmöjligheter.

Under två veckor innan mässan äger rum så finns det möjlighet för ert företag att hålla i en föreläsning eller workshop. Där får ert företag chansen att visa upp varför just ni är en attraktiv arbetsgivare.

Upplägg

11-25 November

Föreläsningar

Under de här veckorna finns möjlighet för att hålla i olika aktiviteter för studenterna och få en unik chans att visa upp ens företag. Här kan man t.ex. hålla i en lunchföreläsning där vi i BAM-gruppen lockar studenterna genom att vi bjuder på gratis lunch. Alternativt kan ni hålla i en föreläsning eller workshop på en för- eller eftermiddag. Har ni andra idéer på hur just ert företag vill visa upp sig så är vi öppna för förslag och nytänk!

Tisdag 26 November

Mässan

Mässan hålls på Linköpings Universitet, Campus Norrköping. Denna dagen kommer att vara schemafri för studenterna så att alla har möjlighet att knyta kontakter med näringslivet. Här finns möjlighet att ha en egen monterplats där ni kan visa upp er och ert företag. Under dagen arrangerar vi en tipspromenad för studenterna, där kan ni som företag bidra med en fråga för att få ännu fler besökare till er monter.

Onsdag 27 November

SBI-Mingel

Kvällsminglet är den stora avslutningen på BAM som Sveriges Byggindustrier anordnar tillsammans med BAM-gruppen. Detta är för att andra- och tredje års studenter ska förbättra kontakten med näringslivet under en mer avslappnad och trevlig kväll som bjuder på middag, bar, föreläsningar och mingel.

Är ni intresserade av minglet? Fråga oss så berättar vi mer!

Tjänster

Föreläsning/workshop

Här får ni chansen att lyfta fram ert företag för studenterna och berätta vad ni har att erbjuda.

Lunchföreläsning

En lunchföreäsning hålls kl 12.15-13.00 då alla studenter har lunch. Under lunchföreläsningarna står BAM-gruppen för gratis lunch till de 50 första studenterna som anmäler sig. Det finns även möjlighet för er att sponsra med lunch för fler personer om det är av intresse.

Tryck av logotyp

Inför mässan trycker vi mycket marknadsföringsmaterial som kommer att delas ut och synas för studenterna. Beroende på vilket paket ni väljer kommer företaget uppmärksammas olika mycket.

Programbok och webbsida

Programböcker trycks upp och delas ut till alla byggingenjörsstudenter. I denna bok finns information om BAM-dagarna samt att alla företag får sin logotyp och en egenvald text tryckt i boken. Här finns utrymme att berätta och väcka intresse för ert företag. Som sponsorer får ni också ett eget utrymme på vår webbsida för er logotyp och text. Håller ni i en lunchföreläsning kommer ni dessutom att framhävas ännu mer på webbsidan under hela perioden.

Tipspromenad

Under mässdagen anordnar BAM-gruppen en tipspromenad för studenterna med attraktiva priser för att locka många att delta. Ni som företag erbjuds möjligheten att bidra med en fråga – något som får studenterna att stanna till lite extra!

Paket

Eftersom mässan snart äger rum har vi begränsat med möjlighet för företag att anmäla sig. Vi har skapat ett paket som innehåller det vi har kvar att erbjuda företag som vill vara med på mässan.

Mässpaket

 • Monterplats på mässan - 3x2 meter
 • Ett ståbord
 • Eluttag
 • Internetuppkoppling
 • Lunch till 3 personer på mässdagen
 • Företagsinfo på webbsida

Pris: 4000kr

Det går att utöka paketet med:

 • Extra monteryta (1m2): 750kr
 • Barstol: 200kr
 • Ståbord: 300kr
 • Extra lunch: 100kr
 • Fråga på tipspromenaden: 1000kr

Om ni är intresserade av att ställa ut på mässan kan ni maila till foretag@bamdagarna.se eller skicka in en intresseanmälan här.